Salată de fructe cu strălucire

Salată de fructe cu strălucire
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Salata de fructe Radiance ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,54 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 114 calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână căpșuni, kiwi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83% , ceea ce este grozav. Rețete similare sunt Salată de fructe cu dressing cremos glazut {My Favorite Fruit Salad} , Salată de fructe cu sâmburi de spanac: Cea mai bună cină cu fructe de vară și salată de fructe , cum se prepară salată de fructe | fructe s .

Instrucțiuni

1
Pune toate fructele într-un bol mare. Într-un castron mic, amestecați mierea, sucul de lămâie, coaja și menta. Imediat înainte de servire, turnați dressingul peste fructe și amestecați ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Sursa excelenta de: Vitamina A, Vitamina C, Vitamina K Sursa buna de: Fibre, Folati, Mangan, Potasiu.

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegerile mele de top pentru salata de fructe. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. The Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale cu citrice și note ușoare de miere care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista