Dip cu iaurt cu ananas

Dip cu iaurt cu ananas
Dip-ul cu iaurt cu ananas este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetarian . Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 44 de calorii . Un amestec de ananas, iaurt, îndulcitor fără calorii splenda® și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de 12% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Parfaiturile cu iaurt cu ananas , Popsurile cu iaurt cu ananas și cocos și Prajitura cu iaurt inversat cu ananas .

Instrucțiuni

1
Procesați cremă de brânză, iaurtul, ananasul și îndulcitorul granulat SPLENDA® într-un robot de bucătărie sau blender până la omogenizare, oprindu-se să răzuiască părțile laterale. Se pune într-un vas de servire; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți cu fructe proaspete asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri grozave pentru Iaurt Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV ONEHOPE Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista