Cum se deschide un pepene verde

Pepenele verde este gustarea perfectă pentru a trece prin lunile calde de vară. Este gustos, sățios și, din moment ce pepenii verzi sunt atât de mari, îi poți împărtăși cu ușurință cu prietenii tăi. Cu toate acestea, deschiderea și tăierea unui pepene verde poate face destulă mizerie dacă nu o faci corect. Totuși, pentru a vă ajuta în acest departament, iată cele mai simple trei moduri de a deschide și tăia un pepene verde!

Tăiați și tăiați pepenele verde

În primul rând, cel mai simplu mod de a tăia un pepene verde este modul de modă veche. Ca întotdeauna, este important să începeți prin a vă spăla pepenele. Apoi, procedați prin luarea întregului pepene și așezându-l pe o masă mare de tăiat. Luați un cuțit mare și tăiați pepenele în jumătate, de la tulpină până la fund. Luați o jumătate de pepene verde și puneți-o cu partea plată în jos. Din nou, tăiați această jumătate în două de sus până în jos. Faceți același lucru cu cealaltă jumătate de pepene verde. Acum, veți avea 4 bucăți. Scopul este să tăiați aceste bucăți. Cel mai bun mod de a atinge acest obiectiv este tăierea în cruce. Acest lucru va avea ca rezultat felii superbe de pepene verde care se potrivesc chiar în mână și sunt ușor de mâncat. Nici măcar nu va trebui să îndepărtați coaja pentru ca această metodă să funcționeze, puteți doar să mâncați din ea.

O modalitate mai elaborată de a tăia un pepene verde

Acum, există un alt mod de a tăia un pepene verde, care este puțin mai elaborat. Cu această metodă, mai întâi trebuie să tăiați partea de sus și de jos a pepenelui. Odată ce ați făcut acest lucru, nu ar trebui să fie nicio problemă să lăsați pepenele verde să stea în poziție verticală, ceea ce vă oferă un acces mai bun pentru al cubulețe mai târziu. Din nou, folosiți un cuțit mare pentru cele mai bune rezultate. Când părțile superioare și inferioare ale pepenelor sunt îndepărtate, tăiați pepenele în jumătate. Apoi, tăiați din nou ambele jumătăți în două. Puteți continua cu tăierea fiecărei părți în jumătate până când ajungeți la dimensiunea dorită în ceea ce privește bucățile de pepene verde.

Odată ce ai mărimea preferată, este timpul să scoți coaja de pepene. Utilizați un cuțit ascuțit pentru această sarcină. Cu cuțitul într-o mână, ar trebui să-ți folosești cealaltă mână pentru a menține stabil fiecare bucată de pepene verde. Acest lucru vă va asigura că puteți tăia ușor coaja și că nu pierdeți pulpa de pepene verde.

Acum, puteți folosi un cuțit, dar există o altă metodă de a îndepărta coaja de pepene. O femeie întreprinzătoare a încărcat un videoclip în care a înlocuit un cuțit cu ață dentară. Ea a ținut strâns un șir de ață dentară cu două mâini și a îndepărtat ușor pulpa de pepene verde de pe coajă. Puteți folosi acest hack dacă vreodată aveți chef să mâncați pepene, dar nu aveți acces la un cuțit.

Oricum, fie că folosești un cuțit sau ață dentară, vei avea bucăți frumoase de pepene verde. Dacă preferați să aveți cuburi decât felii, puteți tăia feliile în cuburi. Acest lucru nu necesită nicio explicație suplimentară.

Tăiați un pepene verde în cuburi mici

A treia și ultima metodă de a tăia un pepene este recomandată dacă cauți cea mai rapidă modalitate de a tăia pepenele în cuburi. Pentru a realiza acest lucru, începeți la fel ca și cu a doua metodă. Luați pepenele verde și apoi îndepărtați părțile de sus și de jos. Apoi, tăiați pepenele verde în felii rotunde. Începeți de sus și mergeți până la capăt. Grosimea depinde de preferințele dvs., desigur, dar un principiu călăuzitor este ca feliile să fie de aproximativ 1 inch.

Odată ce ai toate feliile tale rotunde, apucă-ți cuțitul. Folosiți acel cuțit pentru a tăia într-o mișcare circulară în jurul fiecărei felii pentru a îndepărta coaja. Odată ce ați făcut acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să faceți tăieturi verticale și orizontale în fiecare felie. Astfel, vei ajunge cu cuburi de pepene!