Înghețată De Pepene Verde

Înghețată De Pepene Verde
Pepene verde Sundaes este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 4. O porție conține 154 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pepene verde, miere, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Watermelon FROS XV-pepene verde congelat si vin Ros_raft_vinicol, Pepene verde-arbust de menta cu pepene verde, și Salată de pepene verde cu vinetă de pepene verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați pepene verde, miere și scorțișoară; acoperiți și procesați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista