Supă De Cartofi Dulci Curry Roșu

Supă De Cartofi Dulci Curry Roșu
Reteta Supa de cartofi dulci Curry Rosu ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 35 minute. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 562 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ghimbir, bulion de pui, cremă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Curry Cu Nucă De Cocos Cu Cartofi Dulci, Supă De Cartofi Dulci Cu Curry De Nucă De Cocos, și Supă De Curry De Conopidă Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista