Pui Marsala Masala cu piersic-pepene verde coaja Chutney

Pui Marsala Masala cu piersic-pepene verde coaja Chutney
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Marsala Masala de pui cu Chutney de coajă de piersică-pepene verde. Acest curs principal are 668 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de unt, ciuperci shiitake, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până coaja de var ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Chutney De Coajă De Pepene Verde, Coaja De Pepene Verde Murat, și Murături De Coajă De Pepene Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de bulion de pui, 1 cană de apă, 2 linguri de unt și frunze de dafin la fiert într-un vas mediu cu capac bine fixat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați orez, amestecați și acoperiți, reduceți focul și gătiți 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Încălziți 2 linguri EVOO, 2 rotații ale tigaiei, într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se adaugă puiul, se condimentează cu sare și piper și se rumenesc 6 până la 7 minute, apoi se scoate pe o farfurie și se adaugă EVOO rămas, se întoarce puțin căldura. Când uleiul se ondulează, adăugați ceapă roșie, usturoi și ciuperci. Gătiti ciupercile până la întuneric și fragede, 6 până la 7 minute, apoi condimentați cu sare și piper, curry și garam masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Garam MasalaGaram Masala
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați puiul înapoi în tigaie. Degajează tigaia cu Marsala apoi adaugă 2 căni de pui, reduce focul și fierbe câteva minute pentru ca aromele să se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Topiți 1 lingură de unt într-un vas mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați piersicile în tigaie și condimentați cu ghimbir, sare și piper. Gatiti piersicile 3-4 minute, adaugati otetul si zaharul si glazurati fructele, apoi amestecati nucile, coaja de pepene verde, cilantro si scallions si stingeti focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pepene VerdePepene Verde
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Orez de puf cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Serviți puiul pe un pat de orez cu chutney deasupra pentru a garnisi. YUM-O!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor arome de salată de fructe, guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele minciună sur pe mai puțin pentru câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromatic completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect pe cont propriu ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acre și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista