Plăcintă Cu Cartofi Dulci

Plăcintă Cu Cartofi Dulci
Reteta plăcintă cu cartofi dulci Pecan ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 8 porții cu 481 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de făină, margarină, crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Gogoși de plăcintă cu cartofi dulci cu nuci pecan prăjite, și Plăcintă cu cartofi dulci ușurată cu crustă de Pecan dulce și sărată (fără gluten, cu conținut scăzut de carbohidrați!).

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista