Salată De Roșii Pepene Verde Cu Pansament Balsamic

Salată De Roșii Pepene Verde Cu Pansament Balsamic
Salata de roșii pepene verde cu pansament Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, pepene verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de busuioc de pepene verde cu sos Balsamic de miere, Salată de roșii, pepene verde și feta cu sos de mentă, și Salată De Busuioc De Roșii Cu Pansament Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cuburi de pepene verde, roșii, ceapă dulce și ceapă verde într-un bol de salată. Într-un castron separat, amestecați oțetul balsamic, uleiul de măsline și îndulcitorul până când îndulcitorul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Pepene VerdePepene Verde
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ceapă DulceCeapă Dulce
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
îndulcitorîndulcitor
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă ușor; se presară cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
La frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiVară
Revista