Salsa de pepene verde

Salsa de pepene verde
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Salsa cu pepene verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 22 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ardei gras, busuioc, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 24% . Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salsa de pepene verde , Salsa de pepene și Salsa de pepene .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați pepenele verde, castraveții, ceapa, ardeii și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Stropiți cu miere și suc de lămâie; se aruncă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
4
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista