Bere Somon

Bere Somon
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă somonul de bere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 129 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de bere, file de somon bucată de coadă, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9% . Încercați somon marinat cu bere și lămâie , somon poșat cu bere cu maioneză de tarhon și somon aluat cu bere de bere Rock Bottom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3
Folosind folie de aluminiu, creați o tavă de gătit alungită (aproximativ 13 inchi pe 8 inchi pe 2 inci) pentru a fi așezată direct pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
4
Puneți fileul de somon în centrul tăvii. Se condimentează mai întâi cu sare de usturoi, se stropește cu zahăr brun, apoi se acoperă cu bucăți de unt. Acoperiți cu ceapă roșie feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
5
Turnați berea la alegere în tavă chiar sub cel mai înalt punct al fileului. Acoperiți tava cu folie de aluminiu pentru a înveli complet peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Așezați tava pe grătar, acoperiți cu capac și puneți la grătar timp de aproximativ 8 minute sau până când este gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir
Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir
Situată într-unul dintre cele mai înalte situri plantabile din Santa Lucia Highlands din județul Monterey, această bancă curată oferă podgorului Las Alturas zile răcoroase, de coastă, cu soare constant și o bază de sol nisipos lut Gloria. Când plantați această podgorie de 15 acri, am potrivit diverse clone de Pinot Noir cu pantele individuale și cu atributele solului ale terenului. Recoltele noastre sunt menținute în mod deliberat la un nivel scăzut pentru a păstra intensitatea fructelor pe care ne-au oferit-o aceste alegeri clonale. Visiniu foarte închis la culoare; aromele de cirese negre si pamant aratat sunt abundente si o incantare pentru simturi. Paleta este plină, mestecată și bogată. Acoperă gura cu arome de umplutură de plăcintă cu fructe de pădure, mirodenii dulci și prune, toate acoperite de o structură texturală complexă care duce la un finisaj elegant și suplu, care necesită încă o înghițitură.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista