Cuburi de zahăr din trestie de bomboane

Cuburi de zahăr din trestie de bomboane
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și rețete prietenoase cu fodmap în cutia de rețete, cuburi de zahăr din trestie de bomboane ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 100 de porții cu 27 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Funcționează bine ca un aperitiv la preț foarte rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de apă, apă, pastă de colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată de trestie de bomboane de casă , prăjituri de zahăr cu flori de trestie de bomboane și prăjituri de zahăr de trestie de bomboane cu gheață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați cuburile într-un singur strat într-un strat de 15 inchi. X 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Împingeți cuburile într-o parte; împachetați în tavă cu folie rulată pentru a stabiliza cuburile pentru decorare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Într-un castron mic, combina zahărul cofetar, apa, praful de bezea și crema de tartru; bateți la viteză mică până se combină. Bateți la maxim timp de 4-5 minute sau până se formează vârfuri tari. Păstrați glazura nefolosită acoperită tot timpul cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Crema De TartruCrema De Tartru
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Pentru decorare, scoateți 2/3 cană de glazură într-un castron mic; adăugați 2 lingurițe de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați o cantitate foarte mică de colorant alimentar galben pentru a nuanța glazura de fildeș pal, astfel încât să se arate pe cuburi albe. (Lăsați glazura albă dacă folosiți cuburi maro.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Tăiați o gaură foarte mică în colțul unei pungi de plastic resigilabile sau introduceți vârful #2 într-o pungă de patiserie. Umpleți punga cu glazură; pipe fiecare cub de zahăr cu o formă de trestie de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy CaneCandy Cane
Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Lăsați să se usuce la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte înainte de a picta dungi pe baston. (Pentru uscare mai rapidă, încălziți cuptorul la 150°, opriți cuptorul și puneți tava cu cuburi în cuptor timp de 1 oră.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Pentru dungi, adăugați 1/8 linguriță de apă la 1 linguriță de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
8
Adăugați suficient colorant alimentar roșu pentru a face un roșu închis. Cu pensula, adăugați dungi la bastoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
9
Se lasa sa stea pana se usuca.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții100
Scor De Sănătate0
Revista