Bastoane de bomboane înmuiate în ciocolată
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, trestele de bomboane înmuiate în ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap de încercat. Acest aperitiv are 122 de calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 38 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați ciocolată de copt, bastoane de bomboane, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 18% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Bastoane de bomboane înmuiate în ciocolată cu mentă dublă , Bastoane de bomboane acoperite cu ciocolată și Bastoane de bomboane acoperite cu ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgi de ciocolată; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați capetele curbe ale bastoanelor de bomboane în ciocolată; lăsați excesul să se scurgă.
Așezați pe hârtie cerată.
Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata albă de copt; se amestecă până la omogenizare.
Stropiți peste ciocolată. Decorați cu toppinguri dacă doriți.
Se lasa sa stea pana se fixeaza.
Utilizați pentru a amesteca porții de cacao fierbinte.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în sudul Piemontului. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.