Pâine de zahăr glazurată, salată de ananas și homar, ornata cu nucă de cocos prăjită și creveți la grătar cu citrice în stil cubanez
Salată de ananas și homar cu pâine de zahăr, garnită cu nucă de cocos prăjită și creveți la grătar cu citrice în stil cubanez ar putea fi doar rețeta fără gluten și pescatarian pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 971 de calorii , 16 g de proteine și 48 g de grăsime per porție. Pentru 11,06 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână castane de apă, cozi de homar australian, mango și alte câteva ingrediente, le puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Încercați la grătar: ananas glazut cu rom cu înghețată de nucă de cocos prăjită și înghețată de vanilie , orez prăjit cu creveți cu ananas și nucă de cocos prăjită și crocantă roșie din Florida prăjită în tigaie cu cremă de pasiune și citrice din Florida și salată de fenicul ras, ornat cu creveți sotati și picante din Golful Florida Dulceata de mango verde pentru retete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Medley De Piper Proaspăt Măcinat
2
Se amestecă semințele de vanilie, zahărul și romul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Citrice
1/4 Cană Miere De Citrice
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cozi De Homar Australian
3
Adăugați ananasul și marinați timp de 15 minute. Gătiți ananasul cu unt topit într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, în loturi, până când ananasul s-a caramelizat. Se răcește și se taie cubulețe mici. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cozi De Homar Australian
Cozi De Homar Australian
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Mango Pasat
4
Tăiați cozile pe lungime și spargeți coaja. Scoateți carnea, dar păstrați coada atașată la capătul cozii. Asezonați cu Bijol, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Mango, Curatat De Coaja Si Taiat Cubulete Mici
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Lapte *vezi Nota Cracarea Nuci De Cocos
5
Se unge cu unt. Se prăjește până la fiert, aproximativ 15 minute, ungându-se de câteva ori cu unt. Răciți și zaruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Apă De Nucă De Cocos Sau Lapte * Vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
6
Combină homarul, ananasul, mango, papaya, castanele de apă, ardeiul roșu, morcovii, lăstarii de bambus, arpagicul și varza și amestecăm ușor cu 1/4 cană de dressing Lime Mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
(hawaian)
La 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ananas Obișnuit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1
Tăiați trestia de zahăr în 4 frigărui, de aproximativ 4 până la 5 inci lungime. Asezonați cu Bijol, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
(U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Amestecați untul, coaja și sucul de fructe, apoi ungeți creveții cu amestecul de unt. Prăjiți, ungeți cu amestec de unt până când creveții sunt complet copți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
2 Uncii De Castane De Apă, Tăiate Julien
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Puneți 3 până la 4 chipsuri de ananas pe fundul farfurii și puneți nuca de cocos în centrul chipsurilor. Umpleți nuca de cocos cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol
1/4 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4
Se ornează cu chipsuri pe lungime și frunze de ananas. Pune o lingură de dressing pe fiecare farfurie. Aplecați frigărui de creveți pe nucă de cocos și farfuria într-un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)
Bijol
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
(amestec Cubanez De Condimente)
5
Începeți prin a adăuga totul, de la suc de lămâie până la coriandru și amestecați. Folosind un mixer, un mixer electric de mână sau un tel. Adăugați încet ulei în timp ce continuați să amestecați. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Pentru chipsurile de ananas: curățați și tăiați ananasul în jumătate, pe lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol
(amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Tăiați felii mici din ananas pentru a crea felii subțiri de flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)
8
Tăiați cealaltă jumătate pe lungime pentru a îndepărta miezul. Se scufundă în sirop simplu și se pune pe o covorașă de silicon sau hârtie de pergament pe o tavă la 200 de grade la cuptor pentru aproximativ 4 ore până se usucă pentru a crea chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Aduceți toate ingredientele la fiert într-o cratiță mică. Cand zaharul este dizolvat, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul One Maple Winery, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
O vină de artar Chardonnay
Pepene galben tropical copt, cu un final citric crocant.