Chiftele de curcan cu miere-muștar
Chiftele de curcan cu miere și muștar durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 133 de calorii , 14 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, suc de ananas, praf de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33% , ceea ce nu este atât de remarcabil.Chiftele Cocktail de curcan cu glazură de muștar cu mere , Gustări Superbowl: Chifteluțe cu bacon cu sos de muștar cu miere de mango și Gustări Superbowl: Chifteluțe cu bacon cu sos de muștar cu miere de mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, firimiturile de biscuiți, brânza, ceapa, ghimbirul și 3 linguri de muștar. Se sfărâmă curcanul peste amestec și se amestecă bine. Formați 30 de bile (1 inch).
Puneți chiftele pe un gratar uns într-o tavă de copt puțin adâncă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când sucurile curg limpede; scurgere.
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și praful de ceapă. Se amestecă sucul de ananas până se omogenizează.
Adăugați piper și miere. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduce caldura; se amestecă muștarul rămas până la omogenizare.
Ungeți chiftele cu aproximativ 1/4 cană sos și coaceți 10 minute mai mult.
Servește sosul rămas ca o baie pentru chiftele.