Supă de iarnă cu tăiței de pui
Este cu adevărat grozav gătit într-o caserolă cu fund greu, făcută de un anumit producător francez! Este unul dintre acele tipuri de feluri de mâncare pe care le faci din ce în ce mai bine în timp.
Cel mai bine se face cu pulpe de pui pe os și cu pielea, deoarece se va rumeni frumos.
Ingrediente:
- 6 bucati de pulpe de pui
- 1 ceapă mare
- Un catel de usturoi
- 1 litru de supa de pui
- 4 morcovi
- 4 bețișoare de țelină
- Fidea cu ou
- Patrunjel proaspat
Metoda:
- Se prăjesc pulpele de pui până se rumenesc. Apoi lăsați deoparte și puteți îndepărta pielea în această etapă.
- Apoi prăjiți ceapa și usturoiul până se înmoaie. Adaugati lichidul de supa de pui in oala care va capata toate aromele sucurilor de carne rumenita. Întoarceți puiul și morcovii și țelina. Acest lucru ar trebui să gătească timp de 25 până la 30 de minute. Pentru a evita supragătirea puiului, acesta poate fi îndepărtat până la etapele finale.
- Ultima parte este să adăugați tăițeii cu ou și să gătiți până se înmoaie.
- Este destul de frumos să rupi puiul de pe os și apoi să adaugi o storsă de lămâie și să adaugi pătrunjel proaspăt. Asezonați după gustul dvs. special!
Desigur, acesta este tipul de fel de mâncare care poate varia în funcție de tipul de tăiței, bulion și legume, dar poate păstra întotdeauna puțină personalitate a bucătarului.
O prăjire de legume cu caju
De ce să nu scoți wok-ul afară? Chiar dacă este o foarte mare pricepere wok la prăjirea mâncărurilor cu flăcări mari și tot acel jazz, este totuși o modalitate grozavă de a găti acasă și există foarte puțin de spălat!
Cheia pentru toate lucrurile dintr-un wok este să obțineți uleiul cât mai fierbinte, dar să mențineți lucrurile în mișcare pentru a evita arderea. Sosul de soia adaugă multă aromă, așa că cumpărați unul bun!
Ingrediente
- Sos de soia
- Zahăr brun, ¼ de cană de apă și suc de lămâie
- Ulei de masline
- 1 cățel de usturoi și 3 cepe
- Morcovi tăiați mărunt
- Ciuperci feliate, dovlecei, ardei verde sau rosu
- 2 căni de orez fiert
- 1 cană de nuci caju
Metoda de prăjire Fooddiez
- Mai întâi amestecați toate elementele lichide: sosul de soia, apa, zahărul brun și sucul de lămâie. Pune asta deoparte.
- Adăugați ulei în wok și prăjiți ceapa și usturoiul. Apoi adăugați toate legumele până devin crocante, dar încercați să nu le gătiți prea mult. Continuați să amestecați și să gătiți totul destul de uniform.
- Acum amestecați amestecul de sos de soia pe care l-ați pregătit la pasul 1. Adăugați orezul fiert și gătiți împreună. În cele din urmă, adăugați nuci de caju și pur și simplu încălziți.
Este frumos să ornești cu coriandru sau pătrunjel și o strânsă finală de lămâie dacă îți place un pic de zing în plus!
O oală de pui cu legume
Acesta este un alt fel de mâncare foarte popular pentru luna februarie. Combinând pulpa de pui bine condimentată cu un amestec simplu și frumos de cartofi și legume! Este recomandabil să folosiți un vas sau o oală de dimensiuni rezonabile, astfel încât toate ingredientele să poată fi răspândite și nu prea stivuite, deoarece acest lucru va reduce timpul total de gătire.
Metoda de bază înseamnă combinarea pulpelor de pui cu boia și sare. Apoi prăjiți peste un amestec de cartofi, ceapă și usturoi tăiați grosier. La sfârșitul timpului de gătire, adăugați o mână de spanac pentru a infuza un plus frumos de verdeață acestui fel de mâncare. Poftă bună!