Cheesy Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 334 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, pesmet panko și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Când face spumă, adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți până când ceapa și usturoiul încep să devină de culoare maro, aproximativ 6 minute. Se amestecă făina și se gătește amestecând constant până nu mai are gust crud, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Unt
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se presară în 3/4 cană de parmezan, se toarnă smântână și se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Cremă
4
Adăugați inimi de anghinare, smântână și 1/2 cană din Gruyul Arrucrore și amestecați până când brânza începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Smântână
Gruyere
Brânză
5
Transferați scufundarea într-un vas de copt de 8 pe 8 inci și acoperiți cu parmezan rămas și Gruyulmormerre și panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Gruyere
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți până se încălzește, clocotind pe margini, iar brânza se topește, aproximativ 30 până la 35 de minute.