Carne de porc trasă la grătar
Cea mai bună carne de porc trasă se prepară întotdeauna extrem de încet. Aceasta înseamnă că este un fel de mâncare ideal de făcut într-un aragaz lent. Pentru a începe, veți dori mai întâi să eliminați excesul de grăsime de pe o bucată de umăr de porc dezosat care cântărește aproximativ 4 sau 5 lire și apoi condimentați-o cu sare și piper. Dacă doriți să depuneți puțin mai mult efort, puteți mai întâi să prăjiți carnea într-o tigaie de fontă. Acest lucru va adăuga câteva bucăți crocante și va spori aroma, dar nu este esențial pentru rețetă.
Apoi puneți carnea de porc în aragazul lent și lăsați-o la foc mic timp de aproximativ 8 ore. După aceea, scoateți carnea și lăsați-o să se odihnească 20 de minute înainte de a o toca cu o furculiță. În același timp, ar trebui să luați lichidul rămas în aragazul lent și să strecurați grăsimea. Apoi turnați-l înapoi peste carnea de porc pentru un plus de aromă.
Etapa finală este să readuceți carnea în aragaz și să o acoperiți cu sosul BBQ preferat. Apoi îl puteți mânca ca atare, într-un sandviș și așa mai departe.
Naut Tikka Masala
Este posibil să faci sos Tikka Masala acasă, dar este mult mai ușor să-l cumperi de la supermarket. În același timp, puteți achiziționa câteva conserve de fasole și aveți tot ce aveți nevoie pentru a face o masă vegetariană simplă, sățioasă și ieftină. Puteți apoi pune amestecul peste orez pentru un efect maxim.
Pentru a-l pregăti, mai întâi scurgeți și clătiți patru cutii de 15 uncii de năut. Adăugați un borcan de 8 uncii de sos și apoi gătiți-l în aragazul lent la foc mic timp de cinci ore. Asta este tot ce este. Va trebui să pregătiți orezul, dar acest lucru este la fel de ușor și poate fi făcut chiar înainte de a mânca.
Pui Bivol
Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai sănătoase, mai simplă decât aripioarele de pui de bivoliță, atunci aceasta este soluția. Cumpărați aproximativ 2 kg de piept de pui fără piele și asezonați cu sare și piper. Puneți-le într-un singur strat pe fundul aragazului lent și adăugați 8 până la 10 uncii de sos de bivoliță îmbuteliat. Apoi puneți aragazul la foc mic timp de 3 ore. Cand este gata, maruntiti puiul si amestecati-l bine cu sosul ramas pe fundul aragazului.
Sos de mere
Majoritatea rețetelor de sos de mere pe care le întâlniți necesită zahăr. Cu toate acestea, nu este chiar necesar, deoarece multe mere sunt extrem de dulci. Tot ce aveți nevoie pentru a face sos de mere sunt mere și suc de lămâie. Cu toate acestea, puteți adăuga scorțișoară dacă doriți. De asemenea, este o idee bună să evitați merele de tartă, cum ar fi Granny Smiths.
Mai întâi, curățați și curățați aproximativ 3 kg de mere și tăiați-le în bucăți de 1 inch. Puneți-le în aragazul lent cu o jumătate de cană de apă, o lingură de suc de lămâie și puțină sare. Amestecați-l și apoi puneți aragazul lent la maxim timp de 4 ore. Când este gata, îl puteți mânca așa cum este sau îl puteți amesteca pentru un sos fin.
Fondue de ciocolată
Fondue de ciocolată poate fi o modalitate fantastică de a distra oaspeții (sau copiii). Tot ce ai nevoie pentru a-l face sunt 12 uncii de fulgi de ciocolată și 1 cană de smântână grea pentru frișcă. Pune totul în aragazul tău cu puțină sare și, dacă vrei, o linguriță de vanilie. Acoperiți aragazul lent și gătiți-l la foc mic timp de o oră amestecând-o la fiecare 20 de minute.
Când este gata, există diverse lucruri pe care le puteți scufunda în el, cum ar fi fructe tăiate și bezele. Este într-adevăr un desert minunat de simplu și de eficient.