Caserola Hashbrown Cu Aragaz Lent

Caserola Hashbrown Cu Aragaz Lent
Caserola Hashbrown cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 473 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ouă, lapte, hashbrowns și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Caserola Hashbrown Cu Aragaz Lent, Duminică Aragaz Lent: Mic Dejun Spanac Hashbrown Și Caserolă De Șuncă, și Caserola Tamale în aragazul lent – 75 de zile de vară aragaz lent s.

Instrucțiuni

1
Așezați câte 1/3 din hashbrowns, cârnați, ceapă, piper verde și brânză într-un aragaz lent ușor uns. Repetați stratificarea de încă 2 ori, terminând cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul împreună într-un castron mare; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 10 ore.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista