Cartofi De Campionat Goody Girl
Cartofi Goody Girl Championship ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 560 calorii, 15g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 251 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, formați fierbere de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: cartofi de campionat Goody Girl, Goody Goody Baruri, și Goody-Goody Gumdrops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală de 6 litri 2/3 plină cu apă; adăugați fierberea crabului și amestecați până se omogenizează.
Tăiați cartofii în jumătate și feliați în bucăți groase de 3/8 inch. (Acest lucru se poate face din timp; acoperiți cartofii cu apă cu gheață până când sunt gata de gătit.)
Adăugați cartofii în oală. Aduceți apa la fiert și gătiți cartofii până se înmoaie furculița.
În timp ce cartofii se gătesc: într-o tigaie medie sotată la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă; scoateți și scurgeți pe un prosop de hârtie.
Adăugați ceapa roșie în grăsimea de slănină; gatiti pana se caramelizeaza. Chiar înainte ca ceapa să fie gata, adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor.
Într-un castron, așezați untul, 1/2 brânza, 1/2 bucățile de slănină, 1/2 ceapa verde, ceapa roșie gătită și usturoiul, cayenne, boia de ardei, sare, piper și smântână; se amestecă bine.
Se strecoară cartofii și se adaugă în castron; lăsați să stea câteva minute sau până când brânza începe să se topească. Îndoiți ingredientele împreună, încercând să nu rupeți excesiv cartofii. Se acoperă cu brânză rămasă, slănină și ceapă verde.
Verificați condimentele și ajustați după gust.