Savuroase Sfaturi De Carne De Vită Slow Cooker

Savuroase Sfaturi De Carne De Vită Slow Cooker
Cimbru Slow Cooker Carne de vită sfaturi este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 400 calorii, 47G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Sfaturi de carne de vită Slow Cooker și sos, Sfaturi de carne de vită cu aragaz lent și orez, și Sfaturi De Carne De Vită Italiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent. Se amestecă crema de supă de ciuperci, amestecul de supă de ceapă uscată, ceapa, usturoiul, ciupercile cremini și berea de ghimbir într-un bol până se combină bine și se toarnă amestecul peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Acoperiți, setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 1 oră; întoarceți aragazul la scăzut și gătiți încă 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista