Savuroase Sfaturi De Carne De Vită Slow Cooker
Cimbru Slow Cooker Carne de vită sfaturi este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 400 calorii, 47G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Sfaturi de carne de vită Slow Cooker și sos, Sfaturi de carne de vită cu aragaz lent și orez, și Sfaturi De Carne De Vită Italiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent. Se amestecă crema de supă de ciuperci, amestecul de supă de ceapă uscată, ceapa, usturoiul, ciupercile cremini și berea de ghimbir într-un bol până se combină bine și se toarnă amestecul peste carnea de vită.
Acoperiți, setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 1 oră; întoarceți aragazul la scăzut și gătiți încă 5 ore.