Cartofi încărcați cu șuncă și Elvețieni
Cartofii încărcați cu șuncă și elvețieni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de brânză elvețiană, piper, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Încărcați, Cartofi Încărcați, și Cartofi Piure Încărcați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce cartofi cu o furculiță; aranjați într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 16 minute sau până la făcut, rearanjarea cartofi după 8 minute.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch.
Combinați pulpa de cartofi, șunca, 1/2 cană de brânză, 1/3 cană de ceapă verde, smântână și piper.
Puneți amestecul de cartofi în coji.
Combinați 1/2 cană de brânză și ceapa verde rămasă și presărați peste cartofi.
Așezați cartofii pe o foaie de copt; se fierbe 4 minute sau până devin aurii.