Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc trasă cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.47 pe portie. O porție conține 489 calorii, 53G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sos de grătar, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc cu orice exces de grăsime. Împrăștiați ceapa peste fundul aragazului lent și așezați carnea de porc deasupra.
Adăugați bulion, acoperiți și gătiți la foc mic până când este foarte fraged, aproximativ 8 ore.
Scoateți carnea și lăsați să se răcească.
Când este suficient de rece pentru a manipula, trageți carnea în bucăți subțiri, îndepărtând toată grăsimea și zgârierea. Degresați excesul de grăsime din lichid în aragazul lent.
Întoarceți carnea de porc trasă la aragazul lent și amestecați sosul de grătar, muștar, miere și sos de soia. Condimentează cu sare și piper. Gatiti timp de 1 ora mai mult la minim. Dacă doriți, serviți cu chifle de hamburger și părți de fasole pinto, porumb, roșii și salată de varză.