Carne De Porc Trasă De Bere

Carne De Porc Trasă De Bere
Carnea de porc trasă de bere este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, și Cea mai bună carne de porc trasă vreodată: Beer n ' BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau oală grea la foc mediu; gătiți carnea de porc în ulei până se rumenesc uniform pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Tăiați carnea de porc cu o furculiță și transferați cuptorul olandez înapoi în blatul aragazului; se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Gatiti si amestecati la foc mediu pana se rumeneste ceapa, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista