Cartofi Ducesă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii Ducesei. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, smântână grea, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofi Ducesă, Cartofi Ducesă, și Cartofi Ducesă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere și adăugați 2 lingurițe. sare. Fierbeți cartofii până se înmoaie când sunt străpunși cu un cuțit, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Transferați cartofii într-un castron mare și amestecați-l cu un tocător sau cu un tocător de cartofi până când este neted și fără bulgări.
Adăugați smântână, unt, gălbenușuri de ou, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Tapetați 2 foi de copt cu pergament. Puneți amestecul de cartofi într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea. Movile decorative învârtite cu țeavă de aproximativ 2 inci în diametru și la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți până când blaturile se rumenesc ușor, aproximativ 20 până la 25 de minute.