Dip ușoară de creveți

Dip ușoară de creveți
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Easy Shrimp Dip. Această rețetă face 10 porții cu 118 calorii , 4 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză cremă, sos cocktail, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 23% . Acest scor nu este atât de mare. Încercați coaja ușoară de creveți (fierberea creveților) , dip de creveți și dip de creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune crema de branza in centrul unui platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet NILLA WafersPachet NILLA Wafers
2
Într-un castron mic, amestecați ușor creveții și sosul cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Biscuiti Cu Stridii, Ca AcompaniamentBiscuiti Cu Stridii, Ca Acompaniament
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și Roșu
3
Se toarnă amestecul peste crema de brânză. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet NILLA WafersPachet NILLA Wafers

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Cakebread Sauvignon Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Pâine Sauvignon Blanc
Pâine Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc 2011 reflectă toate atributele pozitive ale unui sezon rece de creștere. Este minunat de proaspăt și aromat, cu arome strălucitoare de grapefruit roz, agrișe, pepene galben și măr verde. La gust, vinul este cu corp mediu, cu citrice bogate, vibrante (grapefruit și kiwi), pepene galben, mirodenii și arome minerale echilibrate de o aciditate excelentă și un final lung, răcoritor, mineral/cretos, care amintește de un Bordeaux alb fin. Un vin superb pentru aperitiv, Sauvignon Blanc 2011 este, de asemenea, minunat de versatil cu alimente, în special salate și mâncăruri mai ușoare cu fructe de mare, carne de pasăre și paste.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista