Harvest Apple Cheesecake este un desert care servește 16. Pentru 1,18 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 390 de calorii , 6 g de proteine și 28 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână unt, mere tartă, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 14% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Harvest Apple Cheesecake , Harvest Pumpkin Cheesecake și Apple Harvest Bread .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și zahărul; se amestecă cu untul. Apăsați pe partea de jos și 1-1/2-in. sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan Tocate
2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se coace la 325° timp de 10 minute. Se răcește pe un grătar. Într-un castron, bate crema de brânză și 1 cană de zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați sucul de lămâie, 3 lingurițe de scorțișoară și vanilie; bate doar până se omogenizează. Într-un castron, amestecați merele cu zahărul rămas și scorțișoara. Aranjați merele peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Precum Fisticul Sau Nuca
Miere De Citrice
Pentru Conservare,
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Așezați 1 linguriță de umplutură cremă de brânză fiecare în trei boluri; nuanță unul roșu, unul verde și unul portocaliu (amestecând roșu și galben).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Întindeți umplutura rămasă peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Puneți fiecare culoare de umplutură într-o pungă separată de patiserie sau de plastic; tăiați o gaură mică în colțul pungii. Pune o frunză de fiecare culoare în centrul cheesecake-ului.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Coaceți la 325° timp de 60-65 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Scoateți părțile laterale ale tigaii. A se păstra la frigider.
Cheesecake poate fi asociat cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Rieslingul Chateau Chantal Late Harvest, cu o evaluare de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.