Tartă cu fructe cu cireșe și ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Tartă cu fructe cu cireșe și ciocolată. Această rețetă face 8 porții cu 650 de calorii , 6 g de proteine și 30 g de grăsime fiecare. Pentru 4,72 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână 2 kiwi, suc de lămâie, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19% , ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și piele de fructe cu cireșe Tart , Somon glazurat cu miere și cireșe cu salsa rustică de cireșe și Tartă cu ciocolată cu cireșe .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă unt și zahăr de cofetă. Adaugati treptat faina pana cand amestecul formeaza o bila. Apăsați într-un 9-in neuns. tava de tarta canelata cu fund detasabil.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, topește chipsurile de vanilie la 70% putere. Intr-un castron mic, bate crema de branza pana se omogenizeaza; se bat în chipsurile topite și smântâna.
Se întinde peste crustă. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 30 de minute sau până când se fixează.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/2 cană de suc; pune deoparte ananasul. Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și sucul de ananas rezervat până când se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se răcește ușor.
Aranjați cireșele, kiwi-ul, afinele și ananasul peste umplutură.
Ungeți cu amestec de suc de ananas. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti
Tarta in meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Porto și Vin de Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.