Pui cu zmeură pentru doi

Pui cu zmeură pentru doi
Pui cu zmeură pentru doi ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 289 de calorii , 31 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 1,9 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de lingură de 45% , acest fel de mâncare este solid. Încercați inimioare cu zmeură și cremă de brânză cu cremă de marshmallow , cartofi caramelați » Cești de pâine prăjită cu cremă de zmeură și brânză cu sirop de zmeură și tartă frangipane cu zmeură, miere și înghețată de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin
Bomboane Englezești Toffee Fiecare), Tocate GrosierBomboane Englezești Toffee Fiecare), Tocate Grosier
Cutie) Ardei Iute Verde TocatCutie) Ardei Iute Verde Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tasso De PorcTasso De Porc
2
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la 1/4 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
3
Serviți cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie) Ardei Iute Verde TocatCutie) Ardei Iute Verde Tocat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista