Salata rosie, alba si verde

Salata rosie, alba si verde
Rețeta Salată roșie, albă și verde poate fi făcută în aproximativ 15 minute . O porție conține 141 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 50 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 10. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă aveți la îndemână fasole verde, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 57% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată verde roșie, albă și albastră (Berry), Enchiladas verde, albă și roșie și lasagna roșie, albă și verde .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cartofii, roșiile, fasolea. Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Turnați dressing peste legume; arunca pentru a acoperi. Dati la frigider cateva ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca vinul Elway's Reserve Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Elway's Reserve Carneros Chardonnay Vin
Elway's Reserve Carneros Chardonnay Vin
Elway's Reserve Carneros Chardonnay 2014 este bine echilibrat, prezentând arome crocante de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Notele de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista