Șerbet Cran-Orange

Șerbet Cran-Orange
Șerbetul Cran-Orange ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 98 de calorii . Această rețetă servește 11. Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33% . Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Formă cu șerbet Cran-Zmeura , Cran-Bourbon-și-orange și Deliciul Cran-Orange .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate șerbetul până la omogenizare. Îndoiți în sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți imediat sau transferați într-un recipient de congelare și congelați.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Șerbet în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții11
Scor De Sănătate5
Revista