Gelatina Waldorf de afine
Gelatina Waldorf de Merișoare este o garnitură fără gluten și fără lactate . Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 158 de calorii . Mergeți la magazin și luați sare, gelatină de afine, mere tartă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37% , ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mucegai cu gelatină de afine , Gelatina de afine și rodie și Gelatina de afine cu fructe .
Instrucțiuni
Se presara gelatina fara aroma peste 1/4 cana apa rece; se lasa sa stea 5 minute. Într-un castron, dizolvați gelatina înmuiată și gelatina de merișor în apă clocotită. Se amestecă sosul de afine până se omogenizează.
Se adauga scortisoara, ghimbirul, sarea si apa rece ramasa. Acoperiți și lăsați la frigider până aproape se fixează. Încorporați mere și nuci.
Se toarnă într-un 2-1/2-qt neuns. Castron de servire. Se da la rece până se întărește.