Sunny Slush

Sunny Slush
Sunny Slush necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 108 calorii . Această rețetă servește 12 și costă 1 USD per porție. Un amestec de cuburi de gheață, șerbet de lămâie, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Sunny's Currywurst cu ardei și ceapă murate rapid și Sunny's Curry Ketchup ,Sunny's Summer "fructe" Salad with Sunny Citrus Dressing și Sunny's Grilled Creveți cu Sunny's 1-2-3 BBQ Sos .

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați sucul de ananas, șerbetul, gheața și extractul în loturi; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în pahare răcite.
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Slush. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Revista