Salată de roșii cu pepene verde

Salată de roșii cu pepene verde
Salata de roșii cu pepene verde este un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian . Această rețetă servește 18 și costă 46 de cenți per porție. O porție conține 59 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați busuioc, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Vara va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Salata de pepene verde și roșii , Salată de roșii și roșii și Salată de roșii și pepene verde .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați pepenele verde, roșiile și ceapa. Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, busuiocul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pepene VerdePepene Verde
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Se toarnă peste amestecul de pepene verde și se amestecă. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca One Maple Winery Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
O vină de artar Chardonnay
O vină de artar Chardonnay
Pepene galben tropical copt, cu un final citric crocant.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții18
Scor De Sănătate8
Revista