Desert delicios de inghetata

Desert delicios de inghetata
Desertul delicios cu înghețată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 445 de calorii , 6 g de proteine și 21 g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați înghețată de vanilie, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru vara . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 20% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Delicious Blackberry Ice Cream , Delicious Blackberry Ice Cream și Delicious Mini Ice Cream Pies .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați firimiturile de napolitană, nucile pecan și untul. Apăsați jumătate din amestec într-un format de 13 inchi. x 9-in. farfurie. Congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scoateți înghețata din ambalaj; se taie felii si se aseaza peste crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
3
Se presară cu restul de pesmet. Acoperiți și congelați cel puțin 4 ore.
4
Pentru topping, combinați zahărul, cacao și făina într-o cratiță mică; se amestecă laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Serviți peste desert.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Vin De Porto, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru înghețata cu vanilie. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista