Jicama Slaw

Jicama Slaw
Jicama Slaw durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 110 calorii , 1 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Un amestec de morcov, coriandru, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de 38% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Jicama Slaw , Jicama Slaw și Jicama Slaw .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic de servire, combinați coriandru, smântână, maioneza, sare și piper. Se amestecă jicama, morcovul și ardeiul roșu. Se acopera si se da la frigider pana la servire. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista