Cea mai bună șurubelniță

Cea mai bună șurubelniță
Cea mai bună șurubelniță durează aproximativ 1 minut de la început până la sfârșit. O porție conține 182 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 1,56 USD per porție , primești un aperitiv care servește 1. Mergeți la magazin și cumpărați cuburi de gheață, suc de portocale premium fără pulpă, vodcă jigger și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este pe placul a 54 de bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , ceea ce este bun. Încercați Screwdriver , Screwdriver Drink și Screwdriver Chicken pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sucul de portocale într-un pahar cu gheață, apoi se toarnă un shot de vodcă. Se amestecă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
ShotShot
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateUșor
Gata În1 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Revista