Tiramisu de dovleac

Tiramisu de dovleac
Tiramisu cu dovleac este un desert mediteranean. O porție conține 513 calorii , 7 g de proteine și 29 g de grăsimi . Pentru 3,54 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână degete, piure de dovleac, cremă de brânză bloc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tiramisu de dovleac cu sos de caramel cu unt de dovleac pentru , Tiramisu de dovleac și Tiramisu de dovleac .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: 8 mini vase din sticlă sau pahare pentru desert
3
Într-un castron mediu, amestecați piureul de dovleac, cremă de brânză, zahărul brun și condimentul pentru plăcintă de dovleac. Într-un castron separat, bateți smântâna groasă cu zahărul granulat și vanilia până la vârfuri medii. Îndoiți trei sferturi din frișcă în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Lamaie GumaLamaie Guma
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
(aroma Originala)(aroma Originala)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Pentru asamblare: Într-un castron mic, combinați ceaiul cu sucul de portocale și romul condimentat dacă folosiți. Tăiați degetele în jumătate. Înmuiați 2 jumătăți de doamne în amestecul de ceai și puneți într-un singur strat pe fundul unui pahar de desert. Acoperiți cu aproximativ 1/4 cană de amestec de dovleac. Repetați cu un alt strat de degete înmuiate și un alt strat de amestec de dovleac. Deasupra cu o praf de frisca. Repetați cu paharele și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Rom CondimentatRom Condimentat
(aroma Originala)(aroma Originala)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Pune la frigider pana este gata de servire. Fii doar pentru tine, ornează fiecare tiramisu cu 2 jumătăți de doamne.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano

Tiramisu funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Chianti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista