Pizza Ravioli

Pizza Ravioli
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la colecția dvs., Pizza Ravioli ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 110 g de proteine , 95 g de grăsimi și un total de 2462 de calorii . Această rețetă servește 2. Pentru 6,56 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, pepperoni, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ravioli cu pizza cu ardei la cuptor , Ravioli la cuptor (paste cu pizza) și Mix pentru ravioli cu pizza la cuptorul lentă .

Instrucțiuni

1
Împărțiți ravioli între două boluri pentru cuptorul cu microunde; uns cu unt. Acoperiți cu ardei, ceapă, sos de pizza, pepperoni și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
RavioliRavioli
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se pune la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 2-3 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,8 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista