Sos Puttanesca sau Kalamata Kwik

Sos Puttanesca sau Kalamata Kwik
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la repertoriul dvs., sosul Puttanescan sau Kalamata Kwik ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 88 de cenți per porție , obțineți un sos care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 166 de calorii . Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, măsline kalamatan, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de lingură de 49% , acest fel de mâncare este bun. Sosul alb Kwik Meal Cart de la New York a la Cart ,Tortino de vinete într-un sos marinara de măsline Kalamatan și Pastele cu măsline Kalamatan și sos de roșii cu struguri prăjiți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, căleți usturoiul, ceapa și ardeiul roșu. Se amestecă roșiile uscate la soare, capere și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
1 Pachet (7 Uncii) Legături De Cârnați Pentru Micul Dejun Congelate Complet Gătite, Dezghețate și Tăiate Felii1 Pachet (7 Uncii) Legături De Cârnați Pentru Micul Dejun Congelate Complet Gătite, Dezghețate și Tăiate Felii
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați roșii proaspete coapte și măsline kalamata. Gatiti acoperit aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Giacomo Mori Chianti cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Giacomo Mori Chianti
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista