Fripturi spaniole prăjite în tigaie

Fripturi spaniole prăjite în tigaie
Fripturile spaniole prăjite în tigaie durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 441 de calorii , 24 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Pentru 3,1 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de canolan, unt, usturoi și sare cușer și piper spart. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Funcționează bine ca fel principal destul de scump. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Cu un scor de lingură de 44% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fripturi în tigaie cu ciuperci , Fripturi la tigaie și Fripturi la tigaie cu sos Romesco .

Instrucțiuni

1
Încinge o tigaie din fontă de 12 inchi la foc mare până când este foarte fierbinte, aproximativ 3 minute. Între timp, uscați fripturile bine cu prosoape de hârtie. Ungeți ușor fiecare parte a fripturii cu ulei de canola și stropiți generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați 1 până la 2 linguri de ulei de canola în tigaie (acest lucru va ajuta la crearea unei cruste grozave pe fripturi) și adăugați fripturile. Nu-i înghesui; dacă nu puteți lăsa loc între fripturi, folosiți 2 tigaie. Fără a le muta, gătiți fripturile 3 minute. Folosind clești, răsturnați-le și gătiți încă 1 minut pentru rar, încă 2 minute pentru rar sau încă 4 minute pentru rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Transferați fripturile pe o farfurie și acoperiți lejer cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de a le tăia.
5
Turnați uleiul uzat din tigaie și adăugați un strop de ulei nou. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați eșalota și usturoiul în tigaie și gătiți până când încep să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Adăugați bulionul de vită, sosul Worcestershire și oțetul de sherry și aduceți sosul la fierbere. Gatiti pana scade la jumatate, 3 pana la 5 minute. Opriți focul și adăugați untul până când acesta s-a topit și sosul s-a îngroșat. Amestecați măslinele, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Pune fiecare friptură pe o farfurie; se pune deasupra sosul cu lingura si se presara cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
9
Fotografie de Anna Williams

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Etude Heirloom Pinot Noir cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
Etude Heirloom Pinot Noir
Etude Heirloom Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista