sud-vestul Gorp

sud-vestul Gorp
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Southwestern Gorp. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 130 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, floricele de porumb la microunde cu aromă de unt, sos taco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 14% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gorp , Gorp Muffins și Load 'n Go Gorp .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați floricelele, semințele de dovleac și chipsurile de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați untul și sosul taco și condimentele; se stropesc peste amestecul de floricele de porumb și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TacoSos Taco
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
3
Transferați pe un 13 inchi neuns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 275° timp de 10 minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Serviți cald sau rece înainte de a-l depozita într-un recipient ermetic.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista