Tiramisu de afine cu lime

Tiramisu de afine cu lime
Tiramisu cu lime și afine durează aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 586 de calorii , 7 g de proteine și 40 g de grăsimi . Pentru 1,37 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca desert mediteranean. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână concentrat de limead, zahăr de cofetar, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 19% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tiramisu cu afine , Tiramisu cu afine și lămâie și Tiramisu cu fructe de pădure și cheag de lămâie .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un castron mare, bate smântâna cu un mixer electric la viteză medie până se îngroașă. Adaugati treptat zaharul de cofetarie, batand pana se formeaza varfuri moi. Se amestecă ușor brânza până se combină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Împărțiți degetele în jumătate. Tapetați o tavă de copt de 13 pe 9 pe 2 inci cu degetele de doamnă, cu partea tăiată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Ungeți degetele cu concentrat de limead. Puneti jumatate din amestecul de branza peste degete. Acoperiți cu jumătate de umplutură de plăcintă cu afine. Repetați procedura pentru următorul strat cu degetele rămase, limeadă, amestecul de brânză și umplutura de plăcintă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu AfineUmplutură De Plăcintă Cu Afine
Mandarine și Fistic Tocat, OpționalMandarine și Fistic Tocat, Opțional
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Tăiați în pătrate pentru a servi.
6
Ornați cu mentă proaspătă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano

Tiramisu poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Chianti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista