Salată grecească

Salată grecească
Salata grecească necesită aproximativ 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD per porție. O porție conține 522 de calorii , 16 g de proteine și 32 g de grăsimi . 46 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați sare grunjoasă și piper, pâine pita, roșii de viță de vie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este minunat. Rețete similare includ Salata Greacă Horiatiki (Salata Greacă Tradițională a Fermierului) , Găini Cornish și Dovlecei ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și Salată Greacă și Găinile Cornish și Dovlecel ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și Salată grecească .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați legumele, măslinele și pătrunjelul într-un castron mare. Răspundeți feta feliată deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Combinați uleiul, oțetul și oregano într-un recipient mic de plastic cu capac. Agitați energic pentru a combina uleiul și oțetul și turnați peste salată și brânză. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa salata la marinat pana este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Serviți salata cu pâine pita presărată și încălzită pe o grătar fierbinte sau o tigaie pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Moschofilero, Gruener Veltliner, Assyrtiko, Agiorgitiko

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru salata grecească. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. The Naked Winery Foreplay, Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Naked Winery Foreplay , Chardonnay
Naked Winery Foreplay , Chardonnay
Acest Chardonnay 100% oferă pe nas arome bogate de fructe tropicale și citrice. Fructele citrice coapte agățate jos se simt cărnoase și moi în gură. O scurtă perioadă de timp pe stejar oferă invitații minunate și curate pentru a vă bucura de o sesiune prelungită de Preludiu. La Naked Winery, avem misiunea de a reduce rata divorțurilor, încurajând cuplurile să împartă un pahar de vin seara. „Încerim să tachinem” cu etichetele sunt doar puțin riscante, deoarece credem că experiența din jurul vinului ar trebui să fie distractivă. Creați atmosfera pentru distracție și romantism cu vinuri premium, mărci exotice și etichete provocatoare. Obțineți Uncorked® și bucurați-vă de ceea ce vă aduce viața în mod neașteptat.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista