Sos Crema Vodka Somon Afumat

Sos Crema Vodka Somon Afumat
Sosul cremă de vodcă cu somon afumat ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 2,73 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 283 de calorii , 8 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită roșii, somon, sos de roșii și piper măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Penne cu cremă de vodcă și somon afumat , somon afumat și farfalle în sos de cremă de lămâie și paste artizanale farfalle cu somon afumat și sos de smântână .

Instrucțiuni

1
Intr-o cratita mare caliti untul si ceapa cu somon afumat. Odată ce tigaia începe să fumeze ușor, trageți cratita departe de sursa de căldură și adăugați vodca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Când vodca s-a ars, readuceți sosul la sursa de căldură și amestecați roșiile, sosul de roșii și smântâna groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Asezonați sosul cu sare, piper, nucșoară și ardei iute. Reduceți sosul la consistența dorită; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Somon afumat în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Vin spumant și Chardonnay. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir
Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir
Situată într-unul dintre cele mai înalte situri plantabile din Santa Lucia Highlands din județul Monterey, această bancă curată oferă podgorului Las Alturas zile răcoroase, de coastă, cu soare constant și o fundație de sol nisipos lut Gloria. Când plantați această podgorie de 15 acri, am potrivit diverse clone de Pinot Noir cu pantele individuale și cu atributele solului ale terenului. Recoltele noastre sunt menținute în mod deliberat la un nivel scăzut pentru a păstra intensitatea fructelor pe care ne-au oferit-o aceste alegeri clonale. Visiniu foarte închis; aromele de cirese negre si pamant aratat sunt abundente si o incantare pentru simturi. Paleta este plină, mestecată și bogată. Acoperă gura cu arome de umplutură de plăcintă cu fructe de pădure, mirodenii dulci și prune, toate acoperite de o structură texturală complexă care duce la un finisaj elegant și suplu, care necesită încă o înghițitură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista