Plăcintă cu bezea cu portocale

Plăcintă cu bezea cu portocale
Placinta cu bezea cu portocale durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 279 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați coajă de portocală, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ plăcintă cu bezea cu portocale , plăcintă cu bezea cu portocale și plăcintă cu bezea cu portocale .

Instrucțiuni

1
Într-o cantitate de 2 până la 3 litri. cratita, combina zaharul, amidonul de porumb si sarea. Folosind un tel de sârmă, amestecați treptat sucul de portocale până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
3
Adăugați sucul de lămâie și untul. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu si aduceti treptat la fierbere. Reduceți căldura pe măsură ce amestecul începe să se îngroașe. Se fierbe încet timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4
Se ia de pe foc; se amestecă coaja.
5
Turnați umplutura fierbinte în coaja de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
6
Lasam sa stea, lasand sa se formeze o pelicula subtire deasupra.
7
Intre timp, pentru bezea, bate albusurile intr-un castron mic pana devine spuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Se adauga crema de tartru; bate la mare până se formează vârfuri moi. Reduceți viteza la medie; se adauga zaharul treptat, cam 1 lingura odata. bate la mare până se întărește și devine lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Se pune bezea pe marginea umpluturii. Folosind o spatulă, împingeți ușor bezea pe marginea interioară a crustei, sigilând bine. Rotiți bezea în centrul plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când bezeaua devine maro aurie. Se răcește pe un grătar la temperatura camerei timp de 2 ore înainte de servire. Pentru a tăia, folosiți un cuțit ascuțit înmuiat în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate îmbuteliat
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate îmbuteliat
Un favorit personal al directorului nostru de producție de vin Jonathan Hunt. Ridică-ți picioarele după muncă sau după cină, sorbiți portul nostru Ruby și relaxați-vă. Acest vin are note bogate de fructe de pădure și un final lung și neted. Portul nostru fin și consistent Ruby începe cu un amestec de vinuri Corot Noir și Chambourcin. Apoi fortificăm amestecul cu țuică de struguri 100% (alcool distilat) și îl îndulcim pentru a aduce toate aromele într-un echilibru perfect. Serviți la temperatura camerei răcoroase.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista