Plăcintă cu bezea cu portocale
Placinta cu bezea cu portocale durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 279 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați coajă de portocală, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ plăcintă cu bezea cu portocale , plăcintă cu bezea cu portocale și plăcintă cu bezea cu portocale .
Instrucțiuni
Într-o cantitate de 2 până la 3 litri. cratita, combina zaharul, amidonul de porumb si sarea. Folosind un tel de sârmă, amestecați treptat sucul de portocale până la omogenizare.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine.
Adăugați sucul de lămâie și untul. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu si aduceti treptat la fierbere. Reduceți căldura pe măsură ce amestecul începe să se îngroașe. Se fierbe încet timp de 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă coaja.
Turnați umplutura fierbinte în coaja de plăcintă.
Lasam sa stea, lasand sa se formeze o pelicula subtire deasupra.
Intre timp, pentru bezea, bate albusurile intr-un castron mic pana devine spuma.
Se adauga crema de tartru; bate la mare până se formează vârfuri moi. Reduceți viteza la medie; se adauga zaharul treptat, cam 1 lingura odata. bate la mare până se întărește și devine lucios.
Se pune bezea pe marginea umpluturii. Folosind o spatulă, împingeți ușor bezea pe marginea interioară a crustei, sigilând bine. Rotiți bezea în centrul plăcintei.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când bezeaua devine maro aurie. Se răcește pe un grătar la temperatura camerei timp de 2 ore înainte de servire. Pentru a tăia, folosiți un cuțit ascuțit înmuiat în apă fierbinte.
Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate îmbuteliat
Un favorit personal al directorului nostru de producție de vin Jonathan Hunt. Ridică-ți picioarele după muncă sau după cină, sorbiți portul nostru Ruby și relaxați-vă. Acest vin are note bogate de fructe de pădure și un final lung și neted. Portul nostru fin și consistent Ruby începe cu un amestec de vinuri Corot Noir și Chambourcin. Apoi fortificăm amestecul cu țuică de struguri 100% (alcool distilat) și îl îndulcim pentru a aduce toate aromele într-un echilibru perfect. Serviți la temperatura camerei răcoroase.