Ceai cu gheață thailandez

Ceai cu gheață thailandez
Ceaiul cu gheață thailandez necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 97 de calorii . Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită jumătate și jumătate, zahăr, ceai pliculețe și apă. 82 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor asiatice. Funcționează bine ca băutură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 24% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Thai Iced Tea , Thai Iced Tea și Thai Iced Tea .

Instrucțiuni

1
Aduceți apă la fiert într-un ibric; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Adăugați pliculețe de ceai și lăsați la macerat timp de 5 minute; scoateți pliculețele de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
3
Se amestecă zahărul în ceai până se dizolvă. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
CeaiCeai
4
Umpleți 4 pahare cu gheață; se toarnă ceaiul în fiecare pahar până aproape să se umple. Se amestecă 1 lingură de lapte condensat îndulcit în fiecare pahar. Puneți 1 lingură jumătate și jumătate deasupra ceaiului cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Ceai ReceCeai Rece
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
CeaiCeai

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncărurile asiatice depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schmitt Sohne Relax Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Schmitt Sohne Relax Riesling
Schmitt Sohne Relax Riesling
Relax Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar o notă de citrice. Aciditatea naturală conferă acestui vin un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și îți lasă gura apă. Un vin perfect de petrecere sau poate fi savurat cu o varietate de mâncăruri, de la fructe de mare și carne de pasăre până la mâncăruri orientale și salate proaspete.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista