Puf de fructe de mog

Puf de fructe de mog
Eggnog Fruit Fluff durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție , primești o băutură care servește 12. O porție conține 158 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Mergeți la magazin și cumpărați mere de tartă, smog de ou, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Încercați Dip de fructe cu puf de afine cu coroană de fructe , Puf de fructe de căpșuni și Puf de fructe de vacanță Ambrosia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți spumă, amestecul de topping bătut și nucșoară la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați ingredientele rămase; se amestecă în amestecul de oua. Acoperiți și dați la frigider. Amestecați ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
OcaziiCrăciun
Revista