Eggnog Fruit Fluff durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție , primești o băutură care servește 12. O porție conține 158 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Mergeți la magazin și cumpărați mere de tartă, smog de ou, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Încercați Dip de fructe cu puf de afine cu coroană de fructe , Puf de fructe de căpșuni și Puf de fructe de vacanță Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bateți spumă, amestecul de topping bătut și nucșoară la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Bomboane De Unt Tari Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați ingredientele rămase; se amestecă în amestecul de oua. Acoperiți și dați la frigider. Amestecați ușor înainte de servire.