Tort Susie Sunshine

Tort Susie Sunshine
Susie Sunshine Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 274 de calorii . Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 1,01 USD per porție . Mergeți la magazin și cumpărați coajă de portocală, portocale, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 24% . Acest scor nu este atât de uimitor. Pseudo Seder al lui Susie – A Really Good Passover Cake , Daddy’s Birthday Cake (alias Franny’s Sunshine Cake) și Sunshine Cake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind un 8 inchi uns și făinut. tava rotunda de copt. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Transferați pe un de 12 până la 14 inchi. farfurie de servire.
3
Într-un castron, combinați toppingul bătut și cojile de lămâie și portocală. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Pune la întâmplare picături de colorant alimentar roșu și galben peste glazură. Cu o spatulă, amestecați culorile la întâmplare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Alternați feliile de lămâie și portocală în jurul bazei prăjiturii pentru a forma raze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Adăugați două felii de portocale și afine pentru ochi. Tăiați căpșunile; folosiți două felii centrale pentru gură, așezându-le pe tort cu marginile drepte atingându-le. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista