Cești cu latte de ciocolată albă

Cești cu latte de ciocolată albă
Cești cu latte cu ciocolată albă este o rețetă fără gluten cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 435 de calorii . Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați ciocolată de copt, pudră espresso, lichior de cafea și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Latte cu ciocolată albă , Latte cu ciocolată albă și nucă de cocos și Latte cu ciocolată albă cu mentă .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată și scurtarea; se amestecă până la omogenizare. Folosind o pensulă îngustă de patiserie, periați interiorul a optsprezece 2 inci. tapițați căptușeala pentru pahare pentru brioșe cu 1/2 linguriță de ciocolată topită. Dă la frigider pentru 15 minute sau până când este ferm. Repetați straturile de două ori. Răciți până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Într-o tigaie mare și grea, gătiți zahărul la foc mediu-mic până se topește și capătă o culoare chihlimbar auriu. Se amestecă treptat crema; gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați lichior și pudră de espresso; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă ciocolata albă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
4
Transferați într-un castron mic; se acopera si se da la frigider pentru 1-2 ore sau pana se ingroasa usor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Îndepărtați cu grijă și aruncați garniturile de folie din paharele de ciocolată. Umplere cu lingură sau țeavă în cești; ornat cu boabe de cafea. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții18
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista