Margarita cu nucă de cocos

Margarita cu nucă de cocos
Margaritas cu nucă de cocos ar putea fi doar băutura pe care o cauți. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă 2,27 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 284 de calorii . Un amestec de triple sec, gheață, tequila și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 213 ar spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Margaritas cu nucă de cocos , Margaritas cu nucă de cocos, grapefruit și Margaritas cu cremă de nucă de cocos .

Instrucțiuni

1
Umpleți un blender cu gheață; adăugați crema de cocos, tequila și triple sec; se amestecă la viteză mare până se omogenizează. Se împrăștie nuca de cocos pe o farfurie. Udați marginile a patru pahare. Înmuiați marginile de sticlă în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
(recomandat: 100% Agave)(recomandat: 100% Agave)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
TequilaTequila
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți margarita în paharele pregătite.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista